A záradékolt fordítás


Hivatalos igazolással ellátott fordítás, azaz záradékolt fordítás

Napjainkban az élet számos területén szükségünk lehet hivatalos igazolással ellátott, azaz záradékolt fordításra bizonyos dokumentumok esetében, legyen szó munkáról, tanulásról vagy magán célú ügyekről.

Életünk során számos esetben szükségessé válhat, hogy idegen nyelven igazolhassuk hivatalos adatainkat, legyen szó közokiratokról vagy magánokiratokról, ezért szükséges fordítóiroda szolgáltatásait igénybe venni, például külföldi tanulás és munkavállalás, külföldi házasságkötés vagy hivatalos ügyek intézése során.

A záradékolt fordítás egy megoldást biztosít az ügyfelek számára, amely során a fordítóiroda hivatalos nyilatkozattal látja el a fordítást, mely jelzi, hogy hivatásos szakfordító végezte a munkát, és a fordítás kiváló minőségű, precíz és megbízható, amely jelentéstartalmilag és formailag is megegyezik az eredeti szöveggel. Az ilyen típusú záradékolt fordításokat számos hivatalos intézmény és hivatal elfogadja, amely jelentősen megkönnyíti az ügyintézést, azonban erről minden esetben érdemes tájékozódni az adott szervnél.

Megbízható és gyors záradékolt fordításért keresse fordítóirodánkat, ahol tapasztalt, naprakész szaktudással rendelkező szakfordítóink állnak mindenben a rendelkezésére, valamint további információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/szitu/forditunk.net/wp-includes/functions.php on line 5373